ПИНА

Таг
7Вести

ПЕТТИОТ МЕДИУМСКИ ФЕСТИВАЛ СКОПЈЕ СО ОНЛАЈН ИЗДАНИЕ ПОСВЕТЕНО НА НОВИНАРКИТЕ

„ЧОВЕКОТ КОЈ ПРЕМНОГУ ЗНАЕШЕ“ И „СОЦИЈАЛНА ДИЛЕМА“ ЗА КРАЈ НА ИСТРАЖУВАЧКИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ

ИСТРАЖУВАЧКИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ СКОПЈЕ ПОЧНУВА УТРЕ СО ЦЕЛОСНО ОНЛАЈН ПРОГРАМА

ИНСТАГРАМ НЕ Е САМО ЗА УБАВИ СЛИКИ, ТУКУ И ДА ИМ ПОМАГА НА ЛУЃЕТО, ВЕЛИ ГЕРМАНСКАТА НОВИНАРКА ЛАМЕРТ ПРЕД ИСТРАЖУВАЧКИОТ ФЕСТИВАЛ ВО СКОПЈЕ

„КОН ДИГИТАЛНОТО“ ВО ФОКУСОТ НА 3. ИСТРАЖУВАЧКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ

НА ТЕМАТА „ВИСТИНА, ЛАГИ И ЛАЈКОВИ“ СТАРТУВА 2. ИСТРАЖУВАЧКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ СКОПЈЕ

ПРВ ФЕСТИВАЛ НА ФИЛМОВИ ЗА ИСТРАЖУВАЧКО НОВИНАРСТВО ВО СКОПЈЕ