пингвини

Таг
8Вести

НА САТЕЛИТСКИ СНИМКИ ОТКРИЕНИ ЧЕТИРИ НОВИ КОЛОНИИ НА ЦАРСКИ ПИНГВИНИ, СЕ ВЕРУВА ДЕКА СЕГА СЕ ЗНААТ СИТЕ

ЗА ПРВПАТ ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА СЕ РОДИЈА ЧЕТИРИ ПИНГВИНИ

РОЈ ПЧЕЛИ УБИ ДЕСЕТИЦИ РЕТКИ ПИНГВИНИ ВО ЈУЖНА АФРИКА

СЕ ГУШКААТ ЗА ДА ПРЕЖИВЕАТ – ГЕРМАНСКИ ФОТОГРАФ ПОМИНАЛ ДВЕ ЗИМИ СО 10.000 ПИНГВИНИ НА АНТАРКТИК

ЗА 2,5 ГОДИНИ НАПРАВИВМЕ ЕВРОПСКА ЗООЛОШКА, ВЕЛИ ТИМОТ НА СКОПЈЕ ЗОО

ПИНГВИНИТЕ ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА ЌЕ СЕ ЛАДАТ СО ВЕНТИЛАТОРИ, ЗА ФЛАМИНГАТА СЕ ПРАВАТ ЕЗЕРЦА

ВО КИНА ОТВОРЕНА ЗООЛОШКА ГРАДИНА СО ПИНГВИНИ НА ДУВАЊЕ И КОКОШКИ ВО КАФЕЗ