платформа

Таг
8Вести

МАКЕДОКС ЌЕ ПРОМОВИРА ПЛАТФОРМА СО БАЛКАНСКИ ДОКУМЕНТАРЦИ НА БЕРЛИНАЛЕ

„СИЛАТА ЕУ МЛАДИТЕ“ Е ПЛАТФОРМА КОЈА ЌЕ Ѝ ДАДЕ ШАНСА НА ПРОГРЕСИВНАТА И КРЕАТИВНА МЛАДИНА, ВЕЛАТ ОД „ПИ-ЕМ-ЏИ“

ФИЛМОВИ И СЕРИИ ОД МАКЕДОНИЈА, ЕВРОПА И ХОЛИВУД ДОСТАПНИ НА „ГЛЕЈ“, ПРВАТА НАЦИОНАЛНА СТРИМИНГ ПЛАТФОРМА

ПЛАТФОРМАТА ЗА ОНЛАЈН НАСТАВА SCHOOLS.MK ДОСТАПНА ОД ДЕНЕСКА

ХОЛИВУДСКИ ЅВЕЗДИ ЈА ПРЕТСТАВИЈА СТРИМИНГ ПЛАТФОРМАТА НА „ЕПЛ“

СРЕБРО, СРМА И КОЖА – ИЗЛОЖБА НА РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ КОЛЕКЦИИ НА ШЕСТ ДИЗАЈНЕРИ ВО СКОПСКО ДЕБАР МААЛО

ФЕЈСБУК ПОЧНУВА ДА ПРАВИ СЕРИИ И ЈА АНГАЖИРАШЕ КЕТРИН ЗЕТА-ЏОНС

МАКЕДОНСКИ ДИЗАЈНЕРИ ЗА ДРУШТВЕНИ ИГРИ РАСТУРААТ НА КИКСТАРТЕР