полна месечина

Таг
6Вести

СВЕТОТ ЈА ВИДЕ ПОСЛЕДНАТА СИНА СУПЕРМЕСЕЧИНА ДО 2037 ГОДИНА

ПРВАТА ОД ДВЕТЕ СУПЕРМЕСЕЧИНИ ВО АВГУСТ ВИДЕНА НИЗ СВЕТОТ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ВО АВГУСТ ЌЕ ИМА ДВЕ СУПЕРМЕСЕЧИНИ, ШТО НЕМА ДА СЕ ПОВТОРИ ДО 2037

ПОЛНАТА МЕСЕЧИНА СЕ СОВПАЃА СО НОЌТА НА ВЕШТЕРКИТЕ НИЗ ЦЕЛ СВЕТ ЗА ПРВПАТ ОД 1944

СВЕТОТ НОЌЕСКА БЕШЕ ОСВЕТЛЕН ОД НАЈГОЛЕМАТА СУПЕРМЕСЕЧИНА ВО 2020 (ФОТОГАЛЕРИЈА)