Полска

Таг
14Вести

ПОЛЈАЦИ ЈА ПЕЕЈА „МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ“ ВО ВАРШАВА НА ОТВОРАЊЕТО НА ЗДРУЖЕНИЕТО ЗА ПРОМОЦИЈА НА МАКЕДОНСКАТА КУЛТУРА

ПОЛЈАЦИТЕ ЈА ПРОМЕНИЈА ПОПУЛАРНАТА АВТОБУСКА ЛИНИЈА 666 КОН ХЕЛ

ПОЛСКИОТ РЕЖИСЕР КШИШТОФ ЗАНУСИ ДЕНЕСКА ВО КИНОТЕКАТА ЌЕ ГО ПРЕТСТАВИ СВОЈОТ ПОСЛЕДЕН ФИЛМ

ПОЛСКИ УМЕТНИЦИ ДВЕ НЕДЕЛИ ЌЕ ТВОРАТ ВО МСУ, ПА ЌЕ ПОДАРАТ ДЕЛ ОД ДЕЛАТА

ЛУКАС ПОДОЛСКИ ГО ИСПОЛНИ ВЕТУВАЊЕТО КОН БАБА МУ И ЌЕ ЗАИГРА ЗА КЛУБ ОД ДЕТСТВОТО

ОТКРИЕНА ПРВА ЕГИПЕТСКА МУМИЈА НА БРЕМЕНА ЖЕНА

РОБЕРТ ЛЕВАНДОВСКИ ГО ОТПИШУВАА КАКО МЛАД, ПА СТАНА МАШИНА ЗА ГОЛОВИ И НАЈДОБАР СВЕТСКИ ФУДБАЛЕР

БАЗЕН ДЛАБОК 45 МЕТРИ, НАЈДЛАБОК НА СВЕТОТ, СЕ ИЗГРАДИ ВО ПОЛСКА, ВРЕДЕН 10,6 МИЛИОНИ ДОЛАРИ