Порше

Таг
8Вести

СУПЕРЈАХТАТА НА „ПОРШЕ“ Е ВСЕЛЕНСКИ БРОД НА ВОДА

„ПОРШЕ“ ИЗГРАДИ НОВА ЕКОЛОШКА ФАБРИКА ЗА СВОЈОТ ПРВ ЕЛЕКТРИЧЕН МОДЕЛ „ТАЈКАН“

ВНАТРЕШНОСТА НА ПРВИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН „ПОРШЕ“ ЌЕ ИЗОБИЛУВА СО ЕКРАНИ

СЕ ПРОДАВА ПРВИОТ ПРОИЗВЕДЕН „ПОРШЕ“, ШТО ХИТЛЕР ГО ЗАМИСЛИЛ КАКО СПОРТСКА ВЕРЗИЈА НА „БУБА“

„ПОРШЕ“ НА НЕВИДЕНО ДОБИЛ 20.000 НАРАЧКИ ЗА СВОЈОТ ПРВ ЕЛЕКТРИЧЕН МОДЕЛ „ТАЈКАН“

„ФЕРАРИ“ ИМА ПРОФИТ ОД 69.000 ЕВРА ОД СЕКОЕ ПРОДАДЕНО ВОЗИЛО, НАЈМНОГУ ВО АВТОИНДУСТРИЈАТА