продавница

Таг
8Вести

САУДИСКА АРАБИЈА ЌЕ ЈА ОТВОРИ ПРВАТА ПРОДАВНИЦА ЗА АЛКОХОЛ ПО 70 ГОДИНИ ПАУЗА

ВО ЊУЈОРК ОТВОРЕНА ПРВАТА ПРОДАВНИЦА ЗА МАРИХУАНА

БОДЛИКАВА ЖИЦА И ВООРУЖЕНИ СТРАЖАРИ ЈА ШТИТАТ ЕДИНСТВЕНАТА ПРОДАВНИЦА ЗА АЛКОХОЛ ВО КАТАР

„Х&М“ ЌЕ ЈА ОТВОРИ ПРВАТА ПРОДАВНИЦА ВО МАКЕДОНИЈА

ГАЗДАТА НА „ЗАРА“ ЌЕ ЗАТВОРИ НАД 1.000 ПРОДАВНИЦИ НИЗ СВЕТОТ

ПРОДАВНИЦИТЕ ЗА ОРУЖЈЕ ВО САД СМЕАТ ДА РАБОТАТ И ВО ПАНДЕМИЈАТА НА КОРОНАВИРУСОТ

„АМАЗОН“ ОТВОРА ПРВА ПРОДАВНИЦА БЕЗ КАСИ И ПРОДАВАЧИ

ДА СЕ КАЖЕ ВИСТИНАТА ЗА ДЕДО МРАЗ Е ПРЕКРШОК, ПРЕСУДИ ШПАНСКИ СУД