птици

Таг
8Вести

ОБНОВЕНИТЕ УРБАНИ ШУМИ ВО НОВ ЗЕЛАНД ПРИДОНЕСОА ДА СЕ ЗГОЛЕМИ ПОПУЛАЦИЈАТА ПТИЦИ

ХОТЕЛ ВО ШВЕДСКА ЌЕ ДОБИЕ ВИСЕЧКА СОБА ОКРУЖЕНА СО 350 КУЌИЧКИ ЗА ПТИЦИ

АЛБУМ СО ПТИЧЈО ПЕЕЊЕ ГИ ЗАСЕНИ „АББА“ И МАРАЈА КЕРИ НА АВСТРАЛИСКАТА ТОП-ЛИСТА

НА ЗЕМЈАТА ИМА 50 МИЛИЈАРДИ ПТИЦИ, ПРЕСМЕТАА НАУЧНИЦИТЕ

АФРИКАНСКИ СЕРВАЛИ И ИБИСИ ОД ЈУЖНА АМЕРИКА ЌЕ ДОЈДАТ ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА

СЕВЕРНА АМЕРИКА ИЗГУБИЛА ТРИ МИЛИЈАРДИ ПТИЦИ ВО ПОСЛЕДНИТЕ 50 ГОДИНИ

ВИСОКИТЕ ЗГРАДИ ВО САД ГОДИШНО УБИВААТ МИЛИОНИ ПТИЦИ, ПОКАЖА НОВО ИСТРАЖУВАЊЕ