Рио де Жанеиро

Таг
10Вести

КАРНЕВАЛОТ ВО РИО СЕ ВРАТИ ВО ПОЛН СЈАЈ ПО ДВЕ ПАНДЕМИСКИ ГОДИНИ

РИО ГО ОДБЕЛЕЖА 90. РОДЕНДЕН НА СТАТУАТА НА ИСУС, ПРЕД ПАНДЕМИЈАТА ЈА ПОСЕТУВАА ДВА МИЛИОНИ ЛУЃЕ ГОДИШНО

КАРНЕВАЛОТ ВО РИО ОДЛОЖЕН НА НЕОДРЕДЕНО ВРЕМЕ

РИО ДЕ ЖАНЕИРО ГО ОДЛОЖИ КАРНЕВАЛОТ ЗА ПРВПАТ ПО ПОВЕЌЕ ОД ЕДЕН ВЕК

И СТАТУАТА НА ИСУС ВО РИО ПОРАЧА ДА СЕ НОСИ МАСКА

СТАТУАТА НА ИСУС ВО РИО ОСВЕТЛЕНА ВО ЛЕКАРСКА УНИФОРМА

ПОЧНА КАРНЕВАЛОТ ВО РИО – УЛИЧНА ЗАБАВА СО СЕДУМ МИЛИОНИ ЛУЃЕ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

КАРНЕВАЛОТ ВО РИО ПОМИНА ВО ЗНАКОТ НА КОРУПЦИЈА И УЛИЧНО НАСИЛСТВО

ПОЧНА КАРНЕВАЛОТ ВО РИО, БРИТАНКА ЈА ПРЕДВОДИ НАЈГОЛЕМАТА ЗАБАВА НА СВЕТОТ

РИО ДЕ ЖАНЕИРО – ГЛАВНИОТ ГРАД НА СВЕТОТ ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА ПЛОЧИ