робот

Таг
25Вести

РОБОТ НА ОКСФОРД ЈА НАУЧИ „БОЖЕСТВЕНАТА КОМЕДИЈА“ НА ДАНТЕ И ЌЕ ЈА ИЗВЕДЕ ВО ЖИВО

ИЛОН МАСК ВЕЛИ ДЕКА „ТЕСЛА“ РАЗВИВА ХУМАНОИДЕН РОБОТ КОЈ ЌЕ ВРШИ ДОСАДНИ И ОПАСНИ ЗАДАЧИ

РОБОТ ДОСТАВУВА ХРАНА, КНИГИ И КОЗМЕТИКА НИЗ СТОКХОЛМ

РОБОТОТ РОБИ МЕГАБАЈТ Е НОВ ЧЛЕН НА БЕНДОТ „ДУБИОЗА КОЛЕКТИВ“

РОБОТОТ ФЛИПИ ЌЕ ПРАВИ 160 ХАМБУРГЕРИ НА ДЕН ВО РЕСТОРАН ВО ЧИКАГО

РОБОТ-БАРИСТА ПОМАГА ДА СЕ ДРЖИ ДИСТАНЦА ВО КАФУЛИЊАТА ВО ЈУЖНА КОРЕЈА

КИНА КОРИСТИ ДРОНОВИ И РОБОТИ ВО БОРБАТА СО КОРОНАВИРУСОТ

РОБОТСКО КУЧЕ Е ИДЕАЛЕН ДРУГАР НА ОНИЕ КОИ СТРАДААТ ОД ДЕМЕНЦИЈА

РОБОТСКА МАЧКА-КЕЛНЕР ШТО МЈАУКА МЕЃУ ЗАБАВНИТЕ ИНОВАЦИИ НА САЕМОТ НА ТЕХНОЛОГИЈА ВО ЛАС ВЕГАС