Саем на книга

Таг
17Вести

БИОГРАФСКАТА КНИГА ЗА ЏАРО КОНЕЧНО ПРЕВЕДЕНА НА МАКЕДОНСКИ, ПРОМОЦИЈАТА Е УТРЕ НА САЕМОТ НА КНИГА

СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ЦВЕТКОВСКА И МИХАЈЛОВСКИ ОД „ОРЦЕ НИКОЛОВ“ НАГРАДЕНИ ЗА НАЈДОБРИ СОСТАВИ НА САЕМОТ НА КНИГА

ВО ВЕЛЕС СЕ ОДРЖА САЕМ НА ДЕТСКИ КНИГИ ИЗРАБОТЕНИ ОД САМИТЕ ДЕЦА

САЕМОТ НА КНИГА СЕ ВРАЌА ВО СВОЈОТ ПРОЛЕТЕН ТЕРМИН

33. САЕМ НА КНИГА НА ОТВОРЕНО ОД 8 ДО 14 СЕПТЕМВРИ

33. САЕМ НА КНИГА НАЈАВЕН ЗА 8-14 СЕПТЕМВРИ ВО АРЕНАТА „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

САЕМОТ НА КНИГА ДЕНЕСКА ЌЕ БИДЕ ОТВОРЕН ДО 21 ЧАСОТ, УТРЕ ДО 22

„ТЕМПЛУМ“ ОРГАНИЗИРА МАЛ НОВОГОДИШЕН САЕМ НА КНИГА ВО МКЦ

400 НАСЛОВИ ОД 100 МАКЕДОНСКИ ПИСАТЕЛИ ЌЕ СЕ ПРЕТСТАВАТ НА САЕМОТ НА КНИГА ВО ФРАНКФУРТ

52 НАРОДНИ ПРИКАЗНИ ДОБИЈА СОВРЕМЕНА АДАПТАЦИЈА ВО „БАЈКИ ОД МАКЕДОНИЈА ЗА ЦЕЛА ГОДИНА“