самит

Таг
11Вести

НОВАТА СОПРУГА НА БОРИС ЏОНСОН ЌЕ ГИ СОБЕРЕ СОПРУЖНИЦИТЕ НА СВЕТСКИТЕ ЛИДЕРИ НА СКАРА

ГРЕТА ТУНБЕРГ ГИ ИСКАРА СВЕТСКИТЕ ЛИДЕРИ, ТИЕ ВЕТИЈА ПОРЕШИТЕЛНИ МЕРКИ ПРОТИВ КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ

ИЗВИНЕТЕ, НО НЕ СЕ ТРУДИТЕ ДОВОЛНО – МЛАДАТА АКТИВИСТКА ГРЕТА ТУНБЕРГ ГИ ИСКАРА АМЕРИКАНСКИТЕ ПОЛИТИЧАРИ

ВО ЧЕСТ НА ВТОРИОТ САМИТ, БЕРБЕР ОД ВИЕТНАМ ПРАВИ БЕСПЛАТНИ ФРИЗУРИ ВО СТИЛОТ НА ТРАМП И КИМ

НИ ОБАМА НЕ МИ ВЕРУВАШЕ ДЕКА ОВОЈ ДЕН ЌЕ ДОЈДЕ – РОДМАН СЕ РАСПЛАКА ОД СРЕЌА ВО СИНГАПУР

ТРАМП И КИМ ЌЕ СЕ СРЕТНАТ ВО ХОТЕЛ ВО КОЈ НОЌЕВАЊЕ ЧИНИ И 7.500 ДОЛАРИ

САКАМЕ ДА ЈА ВИДИМЕ МАКЕДОНИЈА ВО ЕУ И НАТО, КАЖА БРИТАНСКАТА ПРЕМИЕРКА МЕЈ ВО СКОПЈЕ

ЕВРОПСКИТЕ ЛИДЕРИ ЌЕ ПИЈАТ ВРВНИ ВИНА НА „ТИКВЕШ“ И „ДОМЕН ЛЕПОВО“ НА САМИТОТ ВО СОФИЈА

ВТОРАТА НАЈЗНАЧАЈНА СРЕДБА НА ДЕНОТ – СЕ ЗАПОЗНАА ПРВИТЕ ДАМИ НА ДВЕТЕ КОРЕИ