Северна Кореја

Таг
9Вести

СЕВЕРНА КОРЕЈА ГО КРИЕ РОДЕНДЕНОТ НА КИМ ЏОНГ УН, НО СЕ ВЕРУВА ДЕКА НАПОЛНИЛ 40 ГОДИНИ НА 8 ЈАНУАРИ

ЏОС СТОУН НАСТАПИ ВО СЕВЕРНА КОРЕЈА НА СВОЈАТА УНИКАТНА СВЕТСКА ТУРНЕЈА

ТРАМП ГИ МЕРКА ПЛАЖИТЕ НА СЕВЕРНА КОРЕЈА – ТУКА БИ МОЖЕЛ ДА ИМАМ УБАВА РЕЗИДЕНЦИЈА

РУСКИ НОВИНАР ДОБИ ПРИСТАП ВО ДОМОТ НА КИМ ЏОНГ-УН

ВТОРАТА НАЈЗНАЧАЈНА СРЕДБА НА ДЕНОТ – СЕ ЗАПОЗНАА ПРВИТЕ ДАМИ НА ДВЕТЕ КОРЕИ

КИНЕЗИТЕ ВООДУШЕВЕНИ ОД ИЗГЛЕДОТ И МОДАТА НА СОПРУГАТА НА КИМ ЏОНГ-УН

СВЕТОТ МИСЛИ ДЕКА ВО СЕВЕРНА КОРЕЈА СЕ ГЛАДУВА, А ТАА ИМА ОСВОЕНО 56 ОЛИМПИСКИ МЕДАЛИ

СЕВЕРНА КОРЕЈА И ВО КАЛЕНДАРОТ ЗА 2018 НЕ ОТКРИ КОГА Е РОДЕНДЕНОТ НА ЛИДЕРОТ КИМ

СЕВЕРНА КОРЕЈА НЕ Е ТАКА ИЗОЛИРАНА ЗЕМЈА, ИМА АМБАСАДА ВО 48 ДРЖАВИ