Шакира

Таг
6Вести

ЏЕНИФЕР ЛОПЕС И ШАКИРА ГО СЛАВЕА СВОЕТО ЛАТИНО ПОТЕКЛО НА НАСТАПОТ НА СУПЕРБОУЛОТ

НЕ СЕ МАЖАМ ЗАШТО СЕ ПЛАШАМ ОД БРАК, ВЕЛИ ШАКИРА ЗА 10-ГОДИШНАТА ВРСКА СО ПИКЕ

ШПАНИЈА ЈА ОБВИНИ ШАКИРА ЗА ЗАТАЈУВАЊЕ ДАНОК ОД 14,5 МИЛИОНИ ЕВРА

ШАКИРА ПОЧНА ДА ГРАДИ ДВЕ УЧИЛИШТА НА КРАЈОТ НА СВОЈАТА СВЕТСКА ТУРНЕЈА

СЕ СОМНЕВАВ ДЕКА ПОВТОРНО ЌЕ ЗАПЕАМ – ШАКИРА ПО СЕДУМ МЕСЕЦИ СЕ ВРАТИ НА ТУРНЕЈА

ШАКИРА ЈА ОДЛОЖИ СВЕТСКАТА ТУРНЕЈА ПОРАДИ ПРОБЛЕМИ СО ГЛАСОТ