„Шанел“

Таг
6Вести

ЗИМСКА БАЈКА НА „ШАНЕЛ“ ЗА ПОСЛЕДНАТА КОЛЕКЦИЈА НА ЛАГЕРФЕЛД

КАРЛ ЛАГЕРФЕЛД – МОДНА СУПЕРЅВЕЗДА КОЈА НИКОГАШ НЕ ПРЕСТАНА ДА ТВОРИ

ПЛАЖА НАМЕСТО ПИСТА – „ШАНЕЛ“ ЈА ПРЕТСТАВИ НОВАТА КОЛЕКЦИЈА ВО ПАРИЗ

ОДА ЗА ПАРИЗ Е НОВАТА КОЛЕКЦИЈА НА ЛАГЕРФЕЛД И „ШАНЕЛ“

ЛАГЕРФЕЛД И „ШАНЕЛ“ КРИТИКУВАНИ ЗА СЕЧА НА СТАРИ ДРВЈА ЗА РЕВИЈАТА ВО ПАРИЗ