Школка

Таг
6Вести

УТРЕ ПО 32. ПАТ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ДЕТСКИОТ ФЕСТИВАЛ „ОРО БЕЗ ГРАНИЦИ“

АРХЕОЛОЗИТЕ ДОБИЛЕ СОВРШЕНИ НОТИ ОД МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТ СТАР 17.000 ГОДИНИ

УТРЕ НА ШКОЛКА КИНО НА ОТВОРЕНО СО ФИЛМОТ ЗА ДЕЦА „ТАЈНИОТ АГЕНТ МЈАУ“

ХОРСКИОТ ФЕСТИВАЛ „СКОПЈЕ ПЕЕ“ ОД ДЕНЕСКА ДО САБОТА ВО СКОПЈЕ

ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ВЕЧЕРВА ВО ГРАДСКИ ПАРК СО БИЉА КРСТИЌ И ТАНОС СТАВРИДИС

„ПЕТРУНИЈА“ И „ЏГАН“ ДЕНЕСКА И УТРЕ СО ПРОЕКЦИЈА ВО ГРАДСКИ ПАРК