Скопје танцов театар

Таг
16Вести

ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ ПОЧЕСТЕН СО ОГРОМНИ АПЛАУЗИ ЗА 18. РОДЕНДЕН

СКОПЈЕ ТАНЦОВ ТЕАТАР ЌЕ ИМА ТРИ ИЗВЕДБИ НА ПРВОТО ГОСТУВАЊЕ ВО ПАРИЗ ОВОЈ МЕСЕЦ

СКОПЈЕ ТАНЦОВ ТЕАТАР Ѝ ЈА ПОСВЕТИ ПРЕТСТАВАТА „ИМПУЛС“ НА ДОАЈЕНКАТА НА БАЛЕТОТ ЕМИЛИЈА ЏИПУНОВА

ТАНЦОВИОТ ТЕАТАР НА РИСИМКИН НА 22 МАРТ ЌЕ НАСТАПИ ВО ФРАНЦУСКИ ШАЈО

СКОПЈЕ ТАНЦОВ ТЕАТАР СЛАВИ 10 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ, В ПЕТОК ОНЛАЈН ПРОЕКЦИЈА НА ПРЕТСТАВА НА РИСИМКИН

РИСИМА РИСИМКИН СЛАВИ 30 ГОДИНИ КОРЕОГРАФСКО ТВОРЕШТВО СО ПРЕМИЕРА НА ОХРИДСКО ЛЕТО

СКОПЈЕ ТАНЦОВ ТЕАТАР ОНЛАЈН ЌЕ ОБЈАВУВА ПРЕТСТАВИ ОД СОПСТВЕНАТА ПРОДУКЦИЈА

СКОПЈЕ ТАНЦОВ ТЕАТАР ЈА ЗАВРШУВА ГОДИНАТА СО ПРЕМИЕРА ОД КОРЕОГРАФОТ ПЕЛЕД

СКОПЈЕ ТАНЦОВ ТЕАТАР СО ПРЕМИЕРА НА „ИМПУЛС#ВОЛУМЕН14“

„ИМПУЛС#ВОЛУМЕН13“ ЗА СТАРТ НА НОВАТА СЕЗОНА НА СКОПЈЕ ТАНЦОВ ТЕАТАР