Смат

Таг
6Вести

„СМАТ“ ЌЕ ОБЕДИНИ ХАРДКОР, МЕТАЛ, ПАНК И ХИП ХОП НА КОНЦЕРТОТ ВО МКЦ

ТАКСИРАТ СЕ ЗАТВОРА СО ОСУМЧАСОВНА ЗАБАВА ВО „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

„СМАТ“ НА 9 МАЈ ГО ПРОМОВИРААТ ПЕТТИОТ АЛБУМ