Снепчет

Таг
8Вести

ФЕЈСБУК ПОДГОТВУВА НОВА АПЛИКАЦИЈА ЗА ПОВРЗУВАЊЕ БЛИСКИ ПРИЈАТЕЛИ НАЛИК НА СНЕПЧЕТ

СНЕПЧЕТ ДИСМОРФИЈА – СЕ ОПЕРИРААТ ЗА ДА ИЗГЛЕДААТ КАКО НА СЕЛФИЈА ИЗМЕНЕТИ СО ФИЛТРИ

СНЕПЧЕТ МАСОВНО ГУБИ КОРИСНИЦИ ПОРАДИ НОВИОТ ИЗГЛЕД

ФЕЈСБУК ЈА ГУБИ ТРКАТА СО ЈУТЈУБ И ИНСТАГРАМ МЕЃУ ТИНЕЈЏЕРИТЕ ВО САД

МИРАНДА КЕР И ГАЗДАТА НА СНЕПЧЕТ ДОБИЈА СИН

РИЈАНА ГО НАПАДНА СНЕПЧЕТ ОТКАКО БИЛА ИСКОРИСТЕНА ЗА СРАМНА РЕКЛАМА