средношколци

Таг
10Вести

„ИМАМ СТАВ“ – СРЕДНОШКОЛЦИ ДЕБАТИРАА НА ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК ВО СОБРАНИЕТО

МАКЕДОНСКИТЕ УЧЕНИЦИ ОСВОИЈА ЧЕТИРИ МЕДАЛИ НА ТРЕТАТА БАЛКАНСКА ОЛИМПИЈАДА ПО ФИЗИКА

САКАМДАКАЖАМ.МК И АМЕРИКАНСКИТЕ СОВЕТИ ЗА РАЗМЕНА НА СРЕДНОШКОЛЦИ СО ОБУКА ЗА ПРЕПОЗНАВАЊЕ ЛАЖНИ ВЕСТИ

СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ОД ТЕТОВО И ГОСТИВАР ГО ПРЕТСТАВИЈА ГОВОРОТ НА ОМРАЗА ПРЕКУ СЛИКИ

МОЖЕМЕ ДА СЕ ЗАБАВУВАМЕ И ДОМА – СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ОД „НИКОЛА КАРЕВ“ СО ОНЛАЈН НОВОГОДИШНИ ЗАБАВИ

КИНОТЕКАТА ПОЧНУВА ПРОЕКТ ШТО ЌЕ ГИ УЧИ СРЕДНОШКОЛЦИТЕ КАКО СЕ ГЛЕДААТ ФИЛМОВИ

СРЕДНОШКОЛЦИ ОД МАКЕДОНИЈА ГОДИНАВА ОНЛАЈН УЧЕСТВУВААТ ВО НАЈСТАРИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕЦА „ЏИФОНИ“

СРЕДНОШКОЛЦИТЕ И СТУДЕНТИТЕ СО ГОЛЕМ ИНТЕРЕС ЗА ИЗЛОЖБИТЕ ВО МСУ

ДА ГИ НАДМИНЕМЕ СТЕРЕОТИПИТЕ ЗА 8 МАРТ, ВЕЛАТ УЧЕНИЦИТЕ ОД ГИМНАЗИЈАТА „ОРЦЕ НИКОЛОВ“

СРЕДНОШКОЛЦИ ОД „КОРЧАГИН“ СО СВОИ СРЕДСТВА НАПРАВИЈА НОВОГОДИШНА ЗАБАВА ВО ЗАВОДОТ ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ДЕЦА