Стоби

Таг
11Вести

ЛЕТНАТА ШКОЛА ЗА КОНЗЕРВАЦИЈА И РЕСТАВРАЦИЈА ВО СТОБИ ЕДУЦИРА ДВЕСЕТИНА УЧЕСНИЦИ ОД ШЕСТ ДРЖАВИ

СТУДЕНТИ ОД ПЕТ ДРЖАВИ УЧЕСТВУВААТ НА РАБОТИЛНИЦАТА ЗА КОНЗЕРВАЦИЈА НА ЛОКАЛИТЕТОТ СТОБИ

МОДЕРНАТА УМЕТНОСТ НА ПЕТАР ХАЏИ БОШКОВ ЌЕ СЕ СПОИ СО АНТИКАТА ВО СТОБИ

„СИНТЕЗИС“ СО КОНЦЕРТ ВО СТОБИ НА 3 СЕПТЕМВРИ

„ОРЕСТИЈА“ ДОНЕСЕ ТРИ ЧАСА ПЕЕЊЕ, ТАНЦУВАЊЕ И ЕРОТИКА НА ПРЕМИЕРАТА ВО СТОБИ

ПРЕМИЕРА НА ПРЕТСТАВАТА „ОРЕСТИЈА“ ВЕЧЕРВА НА ФЕСТИВАЛОТ „СТОБИ“, ЈА ПОДГОТВУВАА ЧЕТВОРИЦА РЕЖИСЕРИ

РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА АНТИЧКИОТ ТЕАТАР ВО СТОБИ ПРОДОЛЖУВА ВГОДИНА ЗА 3.5 МИЛИОНИ ДЕНАРИ

РЕСТАВРИРАНИ МОЗАИЦИ ОД ПЕТ ОБЈЕКТИ ВО ЛОКАЛИТЕТОТ СТОБИ

АРХЕОЛОШКОТО БОГАТСТВО НА СТОБИ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ИСКУСИ ПРЕКУ НОВА МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА

ГЛАДИЈАТОРСКИТЕ БОРБИ СЕ ВРАЌААТ ВО СТОБИ ПРЕКУ НОВО ВИРТУЕЛНО ИСКУСТВО