сценографија

Таг
5Вести

БАЗЕНИ БЕЗ ВОДА И РАЧНО НАСЛИКАНО НЕБО – СВЕТОТ ВО „БАРБИ“ Е ТОЛКУ ВЕШТАЧКИ И АПСУРДЕН ШТО ИЗГЛЕДА РЕАЛНО

ИГРАЛИШТАТА ГИ ДИЗАЈНИРАВМЕ ДА БИДАТ СЛАТКИ И СИМПАТИЧНИ И ДА БУДАТ НОСТАЛГИЈА, ВЕЛАТ СЦЕНОГРАФИТЕ НА „ИГРА НА ЛИГНИ“

СНИМАЊЕТО НА ПОСЛЕДНАТА СЕЗОНА НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ БЕШЕ КОШМАР, ВЕЛИ СЦЕНОГРАФКАТА РАЈЛИ

СЦЕНОГРАФИЈАТА ВО „ЦРНИОТ ПАНТЕР“ ИНСПИРИРАНА ОД ЗАХА ХАДИД И БАКИНГАМСКАТА ПАЛАТА

ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО ВО БЕРЛИНСКАТА ОПЕРА ЌЕ СЕ ИГРА БЕЗ СЦЕНОГРАФИЈА ПОРАДИ ШТЕТИ ОД ПОПЛАВА