„Св. Софија“

Таг
4Вести

КОНЦЕРТ СО ФЛЕЈТА И ГИТАРА НА ДУОТО „СОЛИПС“ ВЕЧЕРВА НА ОХРИДСКО ЛЕТО

КИНЕСКИ ОРКЕСТАР НА БАМБУСОВИ ФЛЕЈТИ ВЕЧЕРВА ВО „СВ. СОФИЈА“

РАСПРОДАДЕН КОНЦЕРТОТ НА ОХРИДСКО ЛЕТО НА БОСАНСКАТА БИЛИ ХОЛИДЕЈ, АМИРА МЕДУЊАНИН

ОРАТОРИУМ НА БУЖАРОВСКИ НА ОХРИДСКО ЛЕТО СО ПРВЕНЦИТЕ, ХОРОТ И ОРКЕСТАРОТ НА МОБ