светски рекорд

Таг
9Вести

ШПАНЕЦОТ РОДРИ ПОСТАВИ НОВ СВЕТСКИ РЕКОРД СО 74 НАТПРЕВАРИ ПО РЕД БЕЗ ПОРАЗ

СОБОРЕН СВЕТСКИОТ РЕКОРД ВО ФРЛАЊЕ ДИСК, НАЈСТАР ВО МАШКАТА АТЛЕТИКА

ПОТВРДЕН СВЕТСКИОТ РЕКОРД, НА ОТВОРАЊЕТО НА РАКОМЕТНОТО ЕП ВО ГЕРМАНИЈА СЕ ИГРАШЕ ПРЕД 53.586 ГЛЕДАЧИ

ПО 15 ГОДИНИ СОБОРЕН И ПОСЛЕДНИОТ СВЕТСКИ РЕКОРД НА МАЈКЛ ФЕЛПС

ШПАНСКА СПОРТИСТКА ИЗЛЕЗЕ НА ДНЕВНА СВЕТЛИНА ПО ПОМИНАТИ 500 ДЕНА ВО ПОДЗЕМНА ПЕШТЕРА

НОРВЕШКИОТ ТРКАЧ ВАРХОЛМ СОБОРИ СВЕТСКИ РЕКОРД ПОСТАВЕН ПРЕД ДА СЕ РОДИ

ПЛАНИНАТА ОД „ИГРА НА ТРОНОВИ“ УРНА СВЕТСКИ РЕКОРД ВО КРЕВАЊЕ ТЕЖИНА

ЗАМОК ОД 11 ТОНИ ПЕСОК ВО ГЕРМАНИЈА Е НАЈВИСОК ВО СВЕТОТ