Тајмс сквер

Таг
8Вести

ЊУЈОРК ДОЗВОЛИ МАСОВЕН ДОЧЕК НА НОВАТА ГОДИНА НА ТАЈМС СКВЕР

ЊУЈОРЧАНИ СЕ СОБРАА НА ТАЈМС СКВЕР ДА ГИ ЗАПИШАТ И УНИШТАТ ЛОШИТЕ СПОМЕНИ ОД 2020

НОВОГОДИШНАТА ТОПКА НА ТАЈМС СКВЕР УКРАСЕНА СО 192 КРИСТАЛНИ ТРИАГОЛНИЦИ, ПРОСЛАВАТА ЌЕ БИДЕ ВИРТУЕЛНА

КОРОНАВИРУСОТ ГО ПРЕТВОРИ ЊУЈОРК ВО ГРАД НА ДУХОВИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ТАЈМС СКВЕР СЕ ПОДГОТВУВА ЗА НАЈСТУДЕНАТА ПРОСЛАВА ВО ПОСЛЕДНИТЕ 100 ГОДИНИ