танц

Таг
15Вести

ТАНЦОВО-ТЕАТАРСКОТО СТУДИО „ИМПЕРФЕКТ ДЕНСЕРС КОМПАНИ“ ОД ИТАЛИЈА СО ПРЕМИЕРА НА „БИТОЛА ШЕКСПИР ФЕСТИВАЛ“

БРЕЈКДЕНС – ОД УЛИЧЕН ТАНЦ ВО БРОНКС ДО ОЛИМПИСКИ СПОРТ

ВО СКОПЈЕ ДОГОДИНА ВО ОКТОМВРИ ЌЕ СЕ ОДРЖИ СВЕТСКО ПРВЕНСТВО ВО ХИП ХОП И СТРИТ ДЕНС

ТАНЦ ПЕРФОРМАНСОТ „ВРТОГЛАВИЦА“ УТРЕВЕЧЕР ПРЕД ВЕЛЕШКАТА ПУБЛИКА

ДВЕ ШАМПИОНСКИ ТИТУЛИ ЗА „БРЕЈК А ЛЕГ“ НА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО ВО ХИП ХОП

УНЕСКО Ѝ ДАДЕ ЗАШТИТЕН СТАТУС НА КОНГОАНСКА РУМБА, ШТО СЕ ПОПУЛАРИЗИРАШЕ НА КУБА

ВО ВЕЛЕШКИ ТЕАТАР ПРЕМИЕРА НА ТАНЦ ПРЕТСТАВАТА „ПЕТТОТО ГОДИШНО ВРЕМЕ“

МАКЕДОНСКИ И АМЕРИКАНСКИ УМЕТНИЦИ ЌЕ УЧЕСТВУВААТ ВО ТАНЦОВИОТ МАРАТОН НА ТАНЦ ФЕСТ

РИСИМА РИСИМКИН СЛАВИ 30 ГОДИНИ КОРЕОГРАФСКО ТВОРЕШТВО СО ПРЕМИЕРА НА ОХРИДСКО ЛЕТО

БЕСПЛАТНИ ОНЛАЈН ЧАСОВИ ПО ТАНЦ СО ТРОЈЦА ПЕДАГОЗИ