Тијана Дапчевиќ

Таг
6Вести

РЕЦЕПТ ЗА УСПЕШЕН БРАК Е ЖЕНАТА ДА НЕ ГО САКА МАЖОТ, РЕЧЕ ТИЈАНА ДАПЧЕВИЌ ВО МЈУЗИКЛОТ „ВЕСЕЛИТЕ ДЕВОЈКИ” ВО СКОПЈЕ

СЕ РАДУВАМ ШТО ДВАПАТИ ЌЕ ИГРАМ ВО МЈУЗИКЛ НА ДОМАШЕН ТЕРЕН, ВЕЛИ ТИЈАНА ДАПЧЕВИЌ ПРЕД СКОПСКАТА ПРЕМИЕРА НА „ВЕСЕЛИТЕ ДЕВОЈКИ“

ТИЈАНА ДАПЧЕВИЌ СО КОЛЕШКИТЕ ГОСТУВА ВО СКОПЈЕ СО МЈУЗИКЛОТ „ВЕСЕЛИТЕ ДЕВОЈКИ“

МИ СЕ КИНЕ СРЦЕТО КОГА ПОМИНУВАМ ПОКРАЈ ПОКОЈНАТА УНИВЕРЗАЛНА САЛА, ВЕЛИ ТИЈАНА ДАПЧЕВИЌ ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

ОВА НЕМА ДА БИДЕ ЗАБАВА, ТУКУ ИСКУСТВО, ВЕЛИ ДУКЕ БОЈАЏИЕВ ЗА ПРЕТСТОЈНИТЕ КОНЦЕРТИ

ДУКЕ БОЈАЏИЕВ НАЈАВИ ДВА КОНЦЕРТИ ВО СКОПЈЕ ВО МАЈ