Тојота

Таг
14Вести

„ТОЈОТА“ КОНЕЧНО ЌЕ ПОЧНЕ ДА РАЗВИВА ЕЛЕКТРИЧНИ АВТОМОБИЛИ, НАЈАВИ 10 НОВИ МОДЕЛИ ДО 2026

ПО 90 ГОДИНИ, „ЏЕНЕРАЛ МОТОРС“ ВЕЌЕ НЕ Е НАЈПРОДАВАНАТА АВТОМАРКА ВО САД

„ТОЈОТА“ КОНЕЧНО ГО НАЈАВИ СВОЈОТ ПРВ ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ, ЌЕ ИМА И СОЛАРЕН ПОКРИВ

„ТОЈОТА ЈАРИС“ ПРОГЛАСЕН ЗА ЕВРОПСКИ АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА

„ТОЈОТА“ ПО ПЕТ ГОДИНИ ГО НАДМИНА „ФОЛКСВАГЕН“ КАКО НАЈГОЛЕМА АВТОКОМПАНИЈА НА СВЕТОТ

„ТЕСЛА“ СТАНА НАЈВРЕДНАТА АВТОКОМПАНИЈА НА СВЕТОТ, НО СЀ УШТЕ ИМА МАЛА ПРОДАЖБА

„ТОЈОТА“ ГИ ОБЈАВИ ПЛАНОВИТЕ ЗА ИЗГРАДБА НА НАЈМОДЕРЕН ГРАД НА СВЕТОТ

ПОПУЛАРНИ АВТОМОБИЛИ КОИ ЗАМИНАА ВО ИСТОРИЈА ВО 2019

„ТОЈОТА“ ДИЗАЈНИРАШЕ ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ ЗА СТАРИ ЛИЦА

„ТОЈОТА“ СОЗДАДЕ ПОСЕБНО ВОЗИЛО ЗА ОЛИМПИЈАДАТА ВО ТОКИО