Токио

Таг
27Вести

ЗООЛОШКАТА ВО ТОКИО ГО СЛАВИ РЕТКИОТ СЛУЧАЈ НА РАЃАЊЕ НА ПАНДИ БЛИЗНАЦИ

НАЈВИСОКАТА ЗГРАДА ВО ЈАПОНИЈА ЌЕ ДОБИЕ КРУНА НА ВРВОТ ШТО ЌЕ СЕ КОРИСТИ КАКО ЈАВЕН ПЛОШТАД

ПАНДЕМИЈАТА СЕ ОДРАЗИ И ВРЗ АУКЦИЈАТА НА ТУНИ ВО ТОКИО – НАЈСКАПАТА РИБА КУПЕНА ЗА САМО 202.000 ДОЛАРИ

ТОКИО ГО НАГРАДИ МАКЕДОНСКО-ЈАПОНСКОТО ПИЈАНО ДУО ЗА ИЗВЕДБАТА НА „ДАЛИ ПАМЕТИШ МИЛИЦЕ“

ПРОЅИРНИ ЈАВНИ ТОАЛЕТИ ПОСТАВЕНИ ВО ПАРКОВИТЕ ВО ТОКИО

ТОКИО ИМ ПОРАЧА НА МЛАДИТЕ ДА СЕ ВОЗДРЖАТ ОД ОМИЛЕНАТА ЗАБАВА – КАРАОКЕ

ОЛИМПИСКОТО СЕЛО ВО ТОКИО ЌЕ СЕ НАПРАВИ ОД ДРВА ДОНИРАНИ ОД ЈАПОНСКИТЕ ОПШТИНИ

„КРАЛОТ НА СУШИТО“ КУПИ ТУНА ОД 1,8 МИЛИОНИ ДОЛАРИ НА НОВОГОДИШНАТА АУКЦИЈА ВО ТОКИО

ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ТОКИО ЌЕ ПРЕТСТАВАТ НОВИ СПОРТОВИ, А СО НИВ И НОВИ СПОРТСКИ ЅВЕЗДИ