Тони Китановски

Таг
8Вести

ВИРТУОЗОТ НА ТАМАНИН И НГОНИ, БАБА СИСОКО ОД МАЛИ, ГО ОТВОРА ШТИПСКИОТ ФЕСТИВАЛ НА ПЕРКУСИИ

КОНЦЕРТ НА ТОНИ КИТАНОВСКИ СО 7 МУЗИЧАРИ ВЕЧЕРВА ВО КУРШУМЛИ АН

ХИТОВИТЕ НА АРСЕН ДЕДИЌ И ТОНИ КИТАНОВСКИ ВЕЧЕРВА НА СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

МАКЕДОНСКИТЕ МУЗИЧАРИ ДОБИВААТ ПОВЕЌЕ ПРОСТОР НА СКОПСКИОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ, ЌЕ ИМА И СТРИМУВАНИ НАСТАПИ

ТОНИ КИТАНОВСКИ ПРЕДАВА ЗА АФРИКАНСКИТЕ КОРЕНИ НА ЏЕЗОТ

ТОНИ КИТАНОВСКИ ОДБЕЛЕЖУВА 30 ГОДИНИ КАРИЕРА НА ЗАВРШНАТА ВЕЧЕР НА СКОПСКИОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

„ПАНДА 5“, НОВИОТ БЕНД НА ТОНИ КИТАНОВСКИ, ГО ПРОМОВИРА ПРВИОТ АЛБУМ

СО ПРОМОЦИЈА И КОНЦЕРТ СЕ ЗАТВОРА НАСТАНОТ „НЕ Е ШЕГА: ДИСКРИМИНАЦИЈА И ЦЕНЗУРА“