традиција

Таг
2Вести

ШВЕДСКАТА ТРАДИЦИЈА НА КУПУВАЊЕ БЛАГО ВО САБОТИТЕ ГИ УЧИ ДЕЦАТА НА ШТЕДЕЊЕ И САМОСТОЈНОСТ

„ЖОЛТИТЕ ЕЛЕЦИ“ ПРОТЕСТИРАА И ВО ВЕВЧАНИ – ФОТОГАЛЕРИЈА