трчање

Таг
15Вести

МАКЕДОНИЈА, СРБИЈА И СЛОВЕНИЈА ЌЕ ГО ПОПУЛАРИЗИРААТ ПЛАНИНСКОТО ТРЧАЊЕ КАЈ ТИНЕЈЏЕРИ

ИСТРЧА 150 МАРАТОНИ ЗА 150 ДЕНА И ЈА ПОМИНА АВСТРАЛИЈА ОД ЕДНИОТ ДО ДРУГИОТ КРАЈ

КЛУЧОТ Е ВО МЕДИТАЦИЈАТА, ВЕЛИ ПОБЕДНИКОТ НА НАЈДОЛГАТА ТРКА НА СВЕТОТ, ЗА 43 ДЕНА ИСТРЧА 4.989 КМ

В НЕДЕЛА ПРЕД ОСКАРИТЕ ЌЕ СЕ ТРЧА НИЗ ПРЕДЕЛОТ КАДЕ Е СНИМАН „МЕДЕНА ЗЕМЈА“

ТРЧАЊЕ МАРАТОНИ ГИ „ПОДМЛАДУВА“ АРТЕРИИТЕ НА НОВИТЕ ТРКАЧИ

АЛЕКСАНДАР СТОЈКОСКИ НАЈБРЗО СОВЛАДА 67 КИЛОМЕТРИ НА ДЕВЕТТАТА ТРКА КРАЛИ МАРКО ТРЕИЛС

ТРКАЧ ОД САН ФРАНЦИСКО ПРАВИ ИЛУСТРАЦИИ ОД СВОИТЕ МАРШРУТИ НА ТРЧАЊЕ

БРИТАНКА ЗА РЕКОРДНО ВРЕМЕ ИСТРЧА СЕДУМ МАРАТОНИ НА СЕДУМ КОНТИНЕНТИ ЗА СЕДУМ ДЕНА