тренинг

Таг
8Вести

БАЕРН ПОЧНА СО САЈБЕР ТРЕНИНЗИ – МЕСТО НА ТЕРЕН, ИГРАЧИТЕ СЕ НА ЕКРАН

ДАНИЕЛ КРЕГ ВЕЖБАЛ 12 ЧАСА НА ДЕН ЗА УЛОГАТА НА ЏЕЈМС БОНД

ЌЕ СЕ ЗАБАВУВАТЕ И СЛАБЕЕТЕ – ХАЛИ БЕРИ ГО ПРЕПОРАЧУВА БОКСОТ ЗА ФИТ ТЕЛО

БРИ ЛАРСОН ДЕВЕТ МЕСЕЦИ ТРЕНИРАШЕ ЗА УЛОГАТА НА КАПЕТАН МАРВЕЛ

КАКО АЛИЦИЈА ВИКАНДЕР НАБИ 5,5 КГ МУСКУЛИ ЗА ЧЕТИРИ МЕСЕЦИ ЗА УЛОГАТА НА ЛАРА КРОФТ

СТАНУВААТ ПРЕД ШЕСТ САБАЈЛЕ ЗА ДА ТРЕНИРААТ УМЕТНИЧКО ЛИЗГАЊЕ, ДУРИ И НА -20 СТЕПЕНИ

АМЕРИКАНСКИТЕ СЕНАТОРИ ЌЕ ОДАТ НА ОБУКА ПРОТИВ СЕКСУАЛНО ВОЗНЕМИРУВАЊЕ