Тревис Келси

Таг
2Вести

БАКНЕЖОТ НА ТЕЈЛОР СВИФТ И ТРЕВИС КЕЛСИ ПО СУПЕРБОУЛОТ БЕШЕ ФИЛМСКО ФИНАЛЕ НА ФУДБАЛСКАТА СЕЗОНА ВО САД

ТЕЈЛОР СВИФТ ПРВПАТ СНИМЕНА СО НОВОТО МОМЧЕ, ВИДЕОТО ОД ЧЕТИРИ СЕКУНДИ ПРЕГЛЕДАНО НАД 15 МИЛИОНИ ПАТИ ЗА 24 ЧАСА