црвен тепих

Таг
5Вести

„ДОМАЌИНСТВО ЗА ПОЧЕТНИЦИ“ НА СТОЛЕВСКИ ГО ОТВОРИ „БРАЌА МАНАКИ“ – ФОТОГАЛЕРИЈА

ТЕПИХОТ НА ОСКАРИТЕ ЈА ПРОМЕНИ БОЈАТА, ГЛАМУРОТ ОСТАНА ИСТ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ХОЛИВУДСКИТЕ ЅВЕЗДИ СЕ ВРАТИЈА НА ЦРВЕНИОТ ТЕПИХ НА ЗЛАТНИТЕ ГЛОБУСИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ГЛАМУРОТ СЕ ВРАТИ ВО ПОЛН КАПАЦИТЕТ НА ОСКАРИТЕ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ФИЛМСКИОТ ФЕСТИВАЛ ВО КАН ЗАБРАНИ СЕЛФИ НА ЦРВЕНИОТ ТЕПИХ