улична уметност

Таг
8Вести

ФРАНЦУСКИ УМЕТНИК ДАВА ЖИВОТ НА ЗГРАДИ СО ХИПЕРРЕАЛИСТИЧНИ МУРАЛИ НА ПЕПЕРУТКИ

БЕЛГИСКИ УЛИЧЕН УМЕТНИК ИСПРАЌА ПОРАКА СО СВОИТЕ МУРАЛИ НА ЖИВОТНИ

ДОСЕГА НЕПОЗНАТИ ФОТОГРАФИИ ГО ФАЌААТ БАНКСИ НА ДЕЛО, НО НЕ МУ ГО ПОКАЖУВААТ ЛИЦЕТО

ПАРИЗ ДОБИ ОГРОМНО БИОРАЗГРАДЛИВО УМЕТНИЧКО ДЕЛО ВО ПОДНОЖЈЕТО НА АЈФЕЛОВА КУЛА

ФРАНЦУСКИ УЛИЧЕН УМЕТНИК ПРАВИ ОГРОМНИ ГРАФИТИ НА ПЛАНИНИ И ПОЛИЊА КОИ ТРААТ САМО НЕКОЛКУ ДЕНА

ХОЛАНДСКИ УМЕТНИК ПРЕТВОРА ФАСАДИ ВО 3-Д ШЕСТАГОЛНИ МУРАЛИ

АМЕРИКАНЕЦ ПРЕТВОРА ДУПКИ ПО ПАТИШТАТА ВО МАЛИ УМЕТНИЧКИ ДЕЛА

СООБРАЌАЈНИ ЗНАЦИ ВО ЕДИНБУРГ ПРЕТВОРЕНИ ВО МАЛИ УМЕТНИЧКИ ДЕЛА, ВЛАСТИТЕ НЕ ГИ ЗАБЕЛЕЖАЛЕ 18 МЕСЕЦИ