улога

Таг
8Вести

ЏЕРЕМИ РЕНЕР ДОБИ ПРВА УЛОГА ПОСЛЕ ЛАНСКАТА НЕСРЕЌА, ВО ФИЛМОТ „НОЖ ВО ГРБ“

НЕ ПОСТОИ ДРОГА ШТО БИ МЕ НАТЕРАЛА ПАК ДА ГО ГЛУМАМ БЕТМЕН, ВЕЛИ ЏОРЏ КЛУНИ

МАРК ВОЛБЕРГ СЕ ЗДЕБЕЛИ 14 КИЛА ЗА НОВАТА УЛОГА НА БОКСЕР КОЈ СТАНАЛ СВЕШТЕНИК

КЕВИН ХАРТ МУ ДАДЕ УЛОГА ВО СВОЈОТ СЛЕДЕН ФИЛМ НА ЛЕКАР ОД ЊУ ЏЕРСИ

ЌЕ ГЛУМАМ ДОДЕКА МЕ ДРЖАТ УМОТ И КОЛЕНАТА, ШТО ЌЕ ПРАВАМ ДОМА, ВЕЛИ ЈАН МЕККЕЛЕН

ПРВПАТ ВО ЖИВОТ МЕ ФАТИ ДЕПРЕСИЈА, ВЕЛИ ШАРЛИЗ ТЕРОН ЗА УЛОГАТА ЗА КОЈА СЕ ЗДЕБЕЛИ 22 КИЛОГРАМИ

КАКО АЛИЦИЈА ВИКАНДЕР НАБИ 5,5 КГ МУСКУЛИ ЗА ЧЕТИРИ МЕСЕЦИ ЗА УЛОГАТА НА ЛАРА КРОФТ

НИКОЈ НЕ СЕ ПОДГОТВУВА ЗА УЛОГА КАКО ДАНИЕЛ ДЕЈ-ЛУИС