Универзална сала

Таг
4Вести

ХИТОВИ ОД СКОПСКИ ФЕСТИВАЛ ЌЕ СЕ ПЕАТ ПРЕД УНИВЕРЗАЛНА САЛА ЗА „БЕЛА НОЌ“

ХОРСКИОТ ФЕСТИВАЛ „СКОПЈЕ ПЕЕ“ ОД ДЕНЕСКА ДО САБОТА ВО СКОПЈЕ

ВЕЧЕРВА ПОЧНУВА 2. ФЕСТИВАЛ НА СВЕТЛИНАТА ВО СКОПЈЕ

НОРВЕШКИОТ РЕЖИСЕР СТРОМГРЕН СО „БОЛНИЦАТА“ ВЕЧЕРВА НА МОТ