видеоигра

Таг
16Вести

РУСКИТЕ ЕКИПИ ЌЕ БИДАТ ОТСТРАНЕТИ ОД ВИДЕОИГРАТА „ФИФА 22“

ДЕЦАТА ВО КИНА ЌЕ СМЕАТ ДА ИГРААТ ОНЛАЈН ВИДЕОИГРИ САМО ТРИ ЧАСА НЕДЕЛНО

ОСУМГОДИШНО МОМЧЕ СТАНА ПРОФЕСИОНАЛЕН ГЕЈМЕР, НО ЗАСЕГА НЕ СМЕЕ ДА ИГРА ЗА ПАРИ

ПОПУЛАРНАТА ВИДЕОИГРА „ПОСЛЕДНИТЕ ОД НАС“ ДОБИВА СЕРИЈА СО АКТЕРИ ОД „ИГРА НА ТРОНОВИ“

ЕДНА ОД НАЈСКАПИТЕ ВИДЕОИГРИ ДОСЕГА „САЈБЕРПАНК 2077“ ИЗЛЕЗЕ СО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА РИЗИК ПО ЗДРАВЈЕТО

ВИДЕОИГРАТА „ПРИТАЕНО ЗЛО“ ЌЕ ДОБИЕ И СЕРИЈА НА „НЕТФЛИКС“

ИГРАТА „СОЛИТЕР“ НАПОЛНИ 30 ГОДИНИ, А СЀ УШТЕ СЕ ИГРААТ 100 МИЛИОНИ ПАРТИИ НА ДЕН

„ПАГАНИ“ ПРЕКУ ВИДЕОИГРА ГО ПРЕТСТАВИ СВОЈОТ НОВ СУПЕРАВТОМОБИЛ ОД 3,5 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

16-ГОДИШНИК ОСВОИ ТРИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ ОТКАКО СТАНА СВЕТСКИ ПРВАК ВО ВИДЕОИГРАТА „ФОРТНАЈТ“

ДЕЦА ОД 12 ГОДИНИ ЌЕ СЕ БОРАТ ЗА ПРЕМИЈАТА ОД ТРИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ НА СВЕТСКИОТ КУП ВО ВИДЕОИГРАТА „ФОРТНАЈТ“