Виктор Илиески

Таг
8Вести

ФИЛХАРМОНИЈАТА ОД ДЕНЕСКА НА ПРВА ТУРНЕЈА ВО ИЗРАЕЛ

ХОЛАНДСКАТА ПЕЈАЧКА КОВАЧ МЕЃУ НАЈГОЛЕМИТЕ ЅВЕЗДИ ВО НОВАТА СЕЗОНА НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

ФИЛХАРМОНИЧАРИТЕ ДЕНЕС ЌЕ СВИРАТ И СЛАВАТ ВО КИНЕСКИОТ ГРАД ТАНГШАН

„7 КОНЦЕРТИ ВО 7 ГРАДОВИ“ – МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА ОДИ НА ТУРНЕЈА ВО КИНА

КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР НА ФИЛХАРМОНИЈАТА ЗА ПРВПАТ СО КОНЦЕРТИ ВО КАЗАХСТАН

ОСТАВЕТЕ ГИ МОБИЛНИТЕ ДОМА КОГА ОДИТЕ НА КОНЦЕРТ – НОВА КАМПАЊА НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

ФИЛХАРМОНИЈАТА ЌЕ ЈА ПОЧНЕ СЕЗОНАТА НА 27 СЕПТЕМВРИ СО КОНЦЕРТОТ „НОВО УТРО“