виртуелна реалност

Таг
8Вести

„ФЕЈСБУК“ СТАНА „МЕТА“ ЗА ДА РАЗВИВА МЕТАВЕРЗУМ, ВО КОЈ ЛУЃЕТО ЌЕ ЖИВЕАТ ВИРТУЕЛНА КОПИЈА НА СВОЈОТ ФИЗИЧКИ ЖИВОТ

„ФЕЈСБУК“ ЌЕ ВРАБОТИ 10.000 ЛУЃЕ ВО ЕУ ЗА ДА РАЗВИЕ ОНЛАЈН СВЕТ НАРЕЧЕН МЕТАВЕРЗУМ

ГЛАДИЈАТОРСКИТЕ БОРБИ СЕ ВРАЌААТ ВО СТОБИ ПРЕКУ НОВО ВИРТУЕЛНО ИСКУСТВО

ФЕЈСБУК ЌЕ ИМ ОВОЗМОЖИ НА КОРИСНИЦИТЕ ВЛЕЗ ВО ВИРТУЕЛНА РЕАЛНОСТ

ИЗЛОЖБАТА ЗА ДЕЈВИД БОУВИ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ИСКУСИ ВО ВИРТУЕЛНА РЕАЛНОСТ

СКИЈАЧКИОТ ТИМ НА САД СЕ ПОДГОТВУВА ЗА ОЛИМПИЈАДАТА СО ВИРТУЕЛНА РЕАЛНОСТ