Влатко Стефановски

Таг
22Вести

ШТИП ГО ЧУВСТВУВАМ КАКО МОЈ ГРАД И ЗАТОА МУ ПОДАРИВ МУЗИЧКИ МАТЕРИЈАЛИ, ВЕЛИ ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ

ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ПРВПАТ НАСТАПИ ВО ТИРАНА

ШТИПСКИ ГИТАРИСТИ СНИМИЈА СПОТ ЗА 65. РОДЕНДЕН НА ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ

„КРОАЦИЈА РЕКОРДС“ ОБЈАВИ АЛБУМ СО НАЈГОЛЕМИТЕ ХИТОВИ НА ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ

„ТАНЕЦ“ И ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ЗА ПРВПАТ СО ЗАЕДНИЧКИ КОНЦЕРТ

ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ТРИО СО КОНЦЕРТ НА АНТИЧКИ ТЕАТАР НА 5 АВГУСТ

„ТАФТАЛИЏЕ ШАФЛ“ НА ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ВО ТРКА ЗА НАГРАДАТА „ИМПАЛА“ ЗА НАЈДОБАР ЕВРОПСКИ АЛБУМ

НОВИОТ АЛБУМ НА ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ НАЈПРОДАВАН ВО ХРВАТСКА

МЕСТО ДА ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЈА И ПАЃАМ ВО ДЕПРЕСИЈА, РЕШИВ ДА ПРАВАМ НОВ АЛБУМ, ВЕЛИ ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ

МАКЕДОНСКИТЕ МУЗИЧАРИ ДОБИВААТ ПОВЕЌЕ ПРОСТОР НА СКОПСКИОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ, ЌЕ ИМА И СТРИМУВАНИ НАСТАПИ