водород

Таг
4Вести

ГЕРМАНИЈА ПОЧНУВА СО РАЗВОЈОТ НА ЕКОЛОШКИ ВОЗОВИ СО ПОГОН НА ВОДОРОД КОИ ТРЕБА ДА ГИ ЗАМЕНАТ ДИЗЕЛСКИТЕ

„ЕРБАС“ ГО ПРЕТСТАВИ КОНЦЕПТОТ НА ПРВИОТ ПАТНИЧКИ АВИОН СО ПОГОН НА ВОДОРОД

ВОДОРОДЕН АВТОМОБИЛ Е СПОСОБЕН ДА ПОМИНЕ 800 КИЛОМЕТРИ СО ЕДНО ПОЛНЕЊЕ

ХОЛАНЃАНЕЦ ЈА СОЗДАДЕ ПРВАТА СУПЕРЈАХТА КОЈА ЌЕ РАБОТИ НА ТЕЧЕН ВОДОРОД