Вотсап

Таг
5Вести

ВОТСАП ГИ МЕНУВА ПРАВИЛАТА, ВЕЌЕ НЕМА ДА СЕ ГЛЕДААТ ТЕЛЕФОНСКИТЕ БРОЕВИ

ФЕЈСБУК ЗАЗДРАВУВА ПО НАЈГОЛЕМИОТ ДЕФЕКТ ВО СВОЈАТА ИСТОРИЈА

ВИБЕР ДОБИВА ПОМОДЕРЕН ДИЗАЈН И ВОВЕДУВА ОПЦИЈА ЗА ГРУПНИ РАЗГОВОРИ

ФЕЈСБУК ГИ СПОЈУВА ИНСТАГРАМ, ВОТСАП И МЕСИНЏЕР ВО ЕДНА МРЕЖА

НАПУШТЕТЕ ГО ФЕЈСБУК, ВЕЛИ ОСНОВАЧОТ НА ВОТСАП ПО СКАНДАЛОТ СО ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ