Зимски салон

Таг
7Вести

ПО СКОПЈЕ, ИЗЛОЖБАТА НА ЗИМСКИОТ САЛОН НА ДЛУМ НА 22 МАРТ СЕ ОТВОРА ВО ШТИП

ОТВОРЕН 19. „ЗИМСКИ САЛОН“ СО ДЕЛА ОД НАД 40 МАКЕДОНСКИ УМЕТНИЦИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ДЛУМ ГО ОТВОРА 19. ИЗДАНИЕ НА „ЗИМСКИ САЛОН“ СО УЧЕСТВО И НА РОМАНСКИ УМЕТНИЦИ

ВИОЛЕТА ЧАПОВСКА ДОБИ ГРАН ПРИ НА ЗИМСКИОТ САЛОН НА ДЛУМ И ЌЕ ОДИ ВО ПАРИЗ

18. ЗИМСКИ САЛОН НА ДЛУМ ВЕЧЕРВА СЕ ОТВОРА ВО ЧИФТЕ АМАМ

ГРАН-ПРИТО НА ЗИМСКИОТ САЛОН ЗА ГРАФИКАТА НА ШЌИПЕ МЕХМЕТИ

СЕ ОТВОРА 17. ЗИМСКИ САЛОН НА ДРУШТВОТО НА ЛИКОВНИ УМЕТНИЦИ