Ѕвезда е родена

Таг
6Вести

СÈ БЕШЕ ГЛУМА, ВЕЛИ ЛЕДИ ГАГА ЗА ИНТИМНИОТ НАСТАП СО БРЕДЛИ КУПЕР НА ОСКАРИТЕ

НА ЛЕДИ ГАГА Ѝ ПРЕДВИДУВААТ ДВА ЗЛАТНИ ГЛОБУСИ ЗА „ЅВЕЗДА Е РОДЕНА“, НО БАРБРА СТРЕЈСЕНД ОСВОИ ТРИ

ЛЕДИ ГАГА КАКО ФИЛМСКА ДИВА СТИГНА ВО ВЕНЕЦИЈА

ЛЕДИ ГАГА ВО СВОЕТО ПРИРОДНО ИЗДАНИЕ ВО РИМЕЈКОТ НА „ЅВЕЗДА Е РОДЕНА“