ДУЊА ИВАНОВА СО ЕЛЕКТРОАКУСТИЧЕН КОНЦЕРТ ПРЕД МКЦ

Скопје, (СМАРТ СДК.МК)

Вечерва во 21 часот, пијанистката Дуња Иванова ќе одржи електроакустичен концерт на платото пред Младински културен центар (МКЦ) во Скопје, со дела на германскиот композитор Макс Рихтер и на македонската авангардна композиторка Ана Пандевска.

„Публиката ќе биде во ограничен број. Концертот ќе се следи на предвидена дистанца и со заштитна опрема во согласност со протоколите одредени од Министерството за здравство“, најавува МКЦ.