САКАМ ДА КАЖАМ

  • ИЗБЕРИ КНИШКА
    Уште ли се смеете на рекламните спотови на ВМРО-ДПМНЕ, во кои лидерот Христијан Мицкоски се појавува како месија што лекува […]