Марина Костова

Author
72Вести

ДАРИО ИВАНОВСКИ И БУГАРКАТА БИЛСЕРИН СУЛЕЈМАН ПОБЕДИЈА НА ТРКАТА ХАЛКЕКО ВО СКОПЈЕ

ДЕНОВИ НА ХОЛАНДИЈА ВО СКОПЈЕ ЗА 30-ГОДИШНИНАТА ОД ДИПЛОМАТСКИТЕ ОДНОСИ СО МАКЕДОНИЈА

„КАЈМАК“ НА МАНЧЕВСКИ СО ПРЕМИЕРА ВО ИТАЛИЈА, ОД 7 АПРИЛ И ВО КИНАТА ВО БУГАРИЈА

РАСПРОДАДЕНИ СИТЕ ПРОЕКЦИИ НА „КАЈМАК“ НА ФЕСТ ВО БЕЛГРАД, ОДЛИЧЕН ПРИЕМ ВО ПОРТУГАЛИЈА

ЈО-ЈО МА НАСТАПИ СО ЊУЈОРШКАТА ФИЛХАРМОНИЈА И ИСТРАЖУВАШЕ КАКО СО МУЗИКА ДА СЕ ЗАСАКА ОКОЛИНАТА

ЕВРОПСКАТА ПРЕМИЕРА НА „КАЈМАК“ НА МАНЧЕВСКИ ИСТОВРЕМЕНО НА ФАНТАСПОРТО ВО ПОРТУГАЛИЈА И НА ФЕСТ ВО БЕЛГРАД

МАНЧЕВСКИ СО СЕРИЈА МАСТЕРКЛАСИ, ПРЕДАВАЊЕ И ПРОЕКЦИИ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ВО АРИЗОНА

ГЕНА ТЕОДОСИЕВСКА ЌЕ ПРЕТСЕДАВА СО ЖИРИТО НА КРИТИКАТА-ФИПРЕСЦИ НА БЕРЛИНАЛЕ

„КАЈМАК“ НА МАНЧЕВСКИ Е СО ОСОБЕН РЕЖИСЕРСКИ ГЛАС, ПОКОМПЛЕКСЕН ФИЛМ СО ХРАБРОСТ, ВЕЛИ ИТАЛИЈАНСКАТА КРИТИКА

„КАЈМАК“ ВО ТАЈВАН СЕ ВИКА „ДУЕТ ВО СТРАСТ“, МАНЧЕВСКИ ЦЕЛ ЧАС ДАВАШЕ АВТОГРАМИ