ЕРОГЕНИ ТОЧКИ КОИ НАЈМНОГУ ГИ ВОЗБУДУВААТ МАЖИТЕ

(СМАРТ.СДК.МК)
Илустрација: Зоран Кардула

Кожичката под главата на пенисот

Френулумот или кожичката која се наоѓа под главата и почетокот на телото на пенисот е една од најчувствителните делови на машкиот орган. Доколку често се лиже при орален секс, може да испушти цунами од задоволство, бидејќи тоа е местото каде нервните завршетоци се вкрстуваат повеќе отколку во било кој дел од телото.

Тестирање со јазик на тестисите

Линијата која ги дели двата тестиси, позабележителна по подолниот дел, е исто место кое доколку се стимулира на соодветен начин со јазикот, предизвикува чуда во фантазијата на машките.

Коренот на пенисот

Местото каде телото на пенисот се допира со скротумот и каде скротумот се спојува со телото, доколку се стимулираат истовремено, може да го однесат во друга димензија. Искористете ја вашата имагинација за да најдете нови начини за галење на овој дел од неговото дело како на пример со пердуви, топла вода, итн.

Простата – машка Г-точка

Простатата, во големина на орев која се наоѓа во внатрешност помеѓу тестисите и анусот, се смета како Г-точката за машки. Тоа е место кое можете да го истражувате преку анусот, но може да биде исто добро колку што и другите точки. Клучот за возбуда при стимулирање на простата е повеќе финеса, помалку притисок. Овој начин понекогаш е одличен за машкото да се загрее пред секс.